Bitpana & Coinrule vennootschap
Team

Bitpanda & Coinrule Werk samen om handelen geweldig te maken

Vandaag zijn we verheugd om de start van een strategisch partnerschap aan te kondigen met: Bitpanda, de toonaangevende Europese cryptobeurs

Wie heeft er niet minstens Ă©Ă©n verkeerde beslissing genomen bij het starten van een vriendschap? 

We willen ervoor zorgen dat we die fout met betrekking tot partnerschappen vermijden door alleen de beste tools voor onze geweldige community te kiezen.

Bitpanda heeft tegenwoordig een onbetwiste reputatie in de cryptowereld en vertegenwoordigt de belangrijkste toegangspoort van Fiat tot Crypto voor meer dan een miljoen gebruikers wereldwijd. 

"Coinrule en Bitpanda delen hetzelfde idee van continue innovatie. Het belangrijkste doel voor beide bedrijven is om onze gemeenschappen te voorzien van gebruiksvriendelijke maar krachtige tools om deel te nemen aan de nieuwe tokenized finance-wereld” – Gabriele Musella, CEO, Coinrule

Bitpanda begon in 2014 en is sindsdien doorgegaan met het bouwen van een veilig en betrouwbaar platform - twee bearmarkten overlevend, maar toch groeiend en nieuwe producten leverend. Slechts een paar maanden geleden lanceerde het in Wenen gevestigde team het nieuwste product van hun familie: Bitpanda Global Exchange. De Exchange ging begin augustus live en vanaf de eerste dag waren er al 12 handelsparen beschikbaar en de verwachting is dat er in de nabije toekomst een groeiend aantal munten zal worden toegevoegd. 

Bitpanda heeft alles wat een handelaar nodig heeft:

  • Lage handelskosten – de laagste onder de concurrenten. Haal je vaak munten van de beurs? Geen probleem, want de opnamekosten zijn minimaal.
  • Dagelijkse toename van liquiditeit op het orderboek en market makers die regelmatig meedoen om de bid-ask spread te minimaliseren.
  • Een gebruiksvriendelijke handelsinterface die zelfs een hobbyistische handelaar eenvoudig te gebruiken zal vinden. En voor de gevorderde handelaar, een optie om stop-orders en pro-functies te gebruiken.

En als u nog complexere handelsstrategieën wilt bouwen, Coinrule is het antwoord.

As onlangs gepubliceerd, gebruikers van Bitpanda kunnen hun account verbinden met Coinrule, krijg toegang tot een nieuwe categorie activa en bouw binnen enkele minuten snel een geautomatiseerde handelsstrategie. Nogmaals, Coinrule gebruikers hebben een soepel alternatief voor het verhandelen van Crypto-activa met Fiat-valuta's. Eigenlijk:

“Onze focus blijft: het leven van hobbyisten gemakkelijker maken, door hen te leren hoe ze hun vermogen kunnen vergroten en financiĂ«le onafhankelijkheid kunnen bereiken” â€“ Gabriele Musella, CEO, Coinrule

Gewoon de beste!

Bitpanda voltooide de meest succesvolle Initial Exchange Offering in Europa en haalde meer dan € 43 miljoen op. Het bedrijf heeft het BEST-token uitgegeven, een troef die gebruikers een grote korting op hun handelskosten en toegang tot vele voordelen geeft. 

Coinrule biedt een uniek aanbod aan de Bitpanda-gemeenschap: alle premium-abonnementen zijn een maand lang gratis toegankelijk voor iedereen, gevolgd door 50% korting voor betaalde abonnementen voor alle Bitpanda-gebruikers. Dat toont onze inspanningen voor de democratisering van geautomatiseerde handel. 

En het wordt nog beter. Ben jij een BEST token houder? 

Uw korting zal nog groter zijn, afhankelijk van het aantal tokens dat u bezit: 5k, 50k, 5m.

Vanaf nu krijg je met BEST-tokens toegang tot een plan vol wijsheid en tools voor het creëren van geavanceerde handelsstrategieën bovenop je Bitpanda-portemonnee.

“Geloofwaardigheid en transparantie zijn hard nodig in de cryptocurrency-ruimte. Bedrijven als Bitpanda zijn een mooi voorbeeld van hoe het moet”  – Oleg Giberstein, COO, Coinrule

Voor meer informatie over het aanbod, blijf op de hoogte of neem contact op via [e-mail beveiligd].