Team

Bitcoin Halloween-dip - Trick or Treat?

Halloween is die periode van het jaar waarin de straten vol spoken en monsters zijn. Bij nader inzien zijn het gewoon kinderen die om snoep vragen. Als je goed kijkt naar de nieuwste Bitcoin Halloween-dip, zul je ook veel bullish-elementen vinden.

Als verwacht, de markt was op zoek naar een hertest van het eerste ondersteuningsgebied. Tijdens een hertest doet de omvang van de prijsbeweging er wel toe! Deze week dook Bitcoin onder het psychologische niveau van $ 60,000, alleen maar om een ​​nieuwe ondersteuning te vinden net boven het vorige consolidatiegebied.

Bitcoin Halloween-dip

De prijs kaatste vervolgens terug boven het breakout-niveau. Dit soort prijsactie impliceert een solide aantal kopers en vraag. Aan de andere kant waren verkopers misschien niet tevreden met zo'n magere daling van het hoogste punt ooit. Als ze erin slagen de prijs naar een nieuw, lager dieptepunt te duwen, zou dat de deur openen naar een ernstigere daling, waardoor ze terug kunnen kopen tegen gunstiger prijzen. Het gevecht is aan de gang en het zou kunnen leiden tot een periode van zijwaartse bewegingen tussen $ 57,000 en $ 64,000.

Hoe zit het met Alt? Zij zullen ongetwijfeld degenen zijn die het meest zullen profiteren van dit scenario. De rally van Altcoins in BTC-prijzen begon precies op de top van de laatste Bitcoin-run. Toen de trend begon te verzwakken, draaiden investeerders en handelaren hun allocatie terug naar Alts.

Hoe lang duurt deze Alt-party? De tijd zal het leren. Ondertussen is het de moeite waard om de Bitcoin Dominance-grafiek in de gaten te houden in vergelijking met de prijs van Bitcoin. Dit is de enige beste indicator om uw portefeuilleallocatie te optimaliseren en uw rendement te verhogen in tijden van lagere volatiliteit.

Bonuskaart

Dingen gebeuren snel in crypto, en je moet te allen tijde klaar zijn om de kans te grijpen zoals die zich voordoet.

Kijkend naar de opwaartse trend van Bitcoin in oktober, van onder naar boven, steeg de prijs met ongeveer $ 26,000.

Bitcoin-rally in oktober

Als we de gegevens van dichtbij bekijken, vertoonde de prijs eigenlijk meestal een zijwaartse trend. Ongeveer 60% van deze run werd gebouwd in slechts zes kaarsen van 4 uur, wat overeenkomt met een totaal van 24 uur.