beste nft-games 2021
Team

Beste NFT-spellen in 2021

NFT-spellen zijn in opkomst en ze bieden je echte kansen om echt geld te verdienen. Ja, u leest het goed. U kunt geld verdienen door alleen videogames te spelen die op blockchain zijn gebouwd. In dit artikel bespreken we de beste NFT-games in 2021 die je kunt spelen, maar laten we eerst bespreken wat NFT eigenlijk betekent.

Wat zijn NFT's?

NFT staat voor Non-Fungible Token en verwijst naar een gespecialiseerd type digitale activa. Het vertegenwoordigt het eigendom van digitale objecten zoals in-game-items, kunst, muziek, video's, enzovoort. Ontwikkeld op basis van het kernconcept van niet-fungibiliteit, NFT's zijn uniek en u kunt ze niet uitwisselen met andere digitale activa. Als u bijvoorbeeld een biljet van één dollar heeft (een vervangbaar activum), kunt u het met uw vriend inwisselen voor een ander biljet van één dollar en u krijgt dan allebei dezelfde waarde voor en na de transactie. Maar dat is niet het geval met NFT's omdat elk niet-fungible token uniek is en deze unieke informatie wordt opgeslagen op de blockchain. Op deze manier is het bijna onmogelijk om ze te wijzigen of te vervalsen.

Krijg betaald om te spelen

Met NFT-games kun je eigenaar zijn van meerdere in-game-items, zoals virtuele landen, wapens, speciale krachten, personages, skins en nog veel meer. Het is eigenlijk een combinatie van conventionele en onconventionele spelontwerpen en -mechanismen die de spelervaring nog spannender en interessanter maken. En natuurlijk ook financieel aantrekkelijker.

Behalve voordelen voor spelers, stellen NFT's ontwikkelaars ook in staat om de uniciteit en zeldzaamheid van in-game-objecten te behouden. Onder de paraplu van deze mechanismen en spelmechanismen kunnen spelers op drie verschillende manieren betaald worden om te spelen. 

  • Speel het spel, geniet van de verhaallijn en verdien nieuwe NFT's.
  • Koop NFT's die in-game-items vertegenwoordigen en bewaar ze om in de toekomst te verkopen om winst te maken.
  • Kweek of maak nieuwe in-game items en verkoop ze vervolgens.

Ongeacht de methode die u kiest, u heeft de eigendomsrechten op alle NFT's die u verdient. Daarom staat dit model bekend als 'betaald worden om te spelen'. 

Als je winst wilt maken, dan is de allereerste stap het kiezen van het juiste NFT-spel dat het beste bij je voorkeuren past. Daarom hebben we een lijst samengesteld met de beste NFT-games die je in 2021 kunt plaatsen. 

1. Axie Oneindigheid 

Axie Oneindigheid is misschien wel de meest populaire NFT-game, een mix van blockchain en Pokemon. Als je dit spel kent, heb je niet al te veel tijd nodig om de mechanica van Axie Infinity te leren. Met deze game kun je digitale huisdieren verzamelen en fokken, bekend als Axies. Deze huisdieren zijn gebaseerd op NFT's en het spel draait op de Ethereum-blockchain. Elke Axie heeft een unieke genetische afdruk en wordt gebruikt om met andere spelers te vechten. 

Axie Oneindigheid
Axie Oneindigheid

U kunt uw Axies verkopen op de NFT-marktplaats van Ethereum en de winst zal afhangen van de krachten en het unieke karakter van uw huisdier. Om een ​​legitieme speler te worden, moet je eerst minimaal 3 Axies kopen. Naarmate je uitdagingen voltooit en verder komt in de avonturenmodus of PVP-gevechten (Player Vs Player), verdien je SLP's (Smoothe Love Porties). SLP is het native token van het platform op basis van ERC-20. Je moet ook dezelfde token gebruiken als je een nieuwe Axie wilt fokken.

2. De zandbak

De Sandbox 3D is ook een van de meest populaire NFT-games in 2021. Het is een gaming-metaverse die is gebaseerd op voxel en waarmee je je digitale (voxel) assets kunt bouwen en verhandelen. Dit spel lijkt op roblox en Minecraft maar met de blockchain-iteratie. U kunt de tools die Sandbox 3D biedt gebruiken om digitale items te maken en deze op verschillende NFT-marktplaatsen te verkopen. Bovendien kun je met dit platform ook aangepaste games bouwen.

Het Sandbox ntf-spel
De zandbak

Het native token van Sandbox 3D-metaverse wordt SAND genoemd, dat ook op ERC-20 is gebaseerd. Andere spelers zullen dit token gebruiken om het digitale item dat u maakt te kopen en u kunt het ook gebruiken om hetzelfde te doen. Het platform biedt ook NFT-tokens die bekend staan ​​als LAND en dit zijn de meest gewilde en waardevolle activa die de game biedt.

3. Goden ontketend

Als je op zoek bent naar een gratis te spelen game, dan Goden ontketend het beste bij je past. Het is een kaarthandelspel dat de NFT-elementen biedt. Je kunt deze kaarten verdienen door andere spelers in wedstrijden te verslaan of je kunt ze ook van andere spelers kopen. Momenteel bepalen je spelvaardigheden en ook de kwaliteit van je kaart of je een bepaalde wedstrijd wint of niet. Het team achter de Gods Unchained NFT-game introduceert echter nieuwe regels om de mechanica te veranderen om meer nadruk te leggen op de strategie en vaardigheden om de winnaar te bepalen. 

Goden ontketend
Goden ontketend

Na het winnen van elke wedstrijd ontvang je ervaringspunten die naar je ervaringsbalk gaan. Na het voltooien van elke ervaringsbalk, ontvang je een nieuw pak kaarten van het spel en zal je rang ook stijgen. Elke kaart (NFT-token) is een ERC-721-token dat kan worden verhandeld op de oorspronkelijke marktplaats van de Goden Unchained. Nadat je je kaarten hebt verkocht, ontvang je de native cryptocurrency van het platform, dat bekend staat als GODS.

4. Alien Worlds

Alien Worlds is een enorm spel dat eigenlijk een De-Fi (Decentralized Finance) metaverse is met NFT's. Hiermee kun je samenwerken en concurreren met andere spelers voor TLM (Trilium) in een economische simulatie door nieuwe planeten te verkennen. De TLM is vereist om toegang te krijgen tot extra modi en om te concurreren met Planet DAO's (Decentralized Autonomous Organizations). 

Alien Worlds nft-games
Alien Worlds

Om deel te nemen aan verschillende gamemissies, verschillende gevechten aan te gaan en TLM te minen, kun je NFT's verwerven in de metaverse van de Alien Worlds. Je kunt ook NFT's samenstellen die je koopt op basis van je unieke gameplay. Alien Worlds stelt je ook in staat om de volledige richting van de gamer te beïnvloeden door deel te nemen aan het bestuur om de gewenste adviseurs van 6 planeet-DAO's te kiezen.

Conclusie

Dat concludeert onze lijst met de beste NFT-spellen in 2021. De hele op blockchain gebaseerde spelruimte wordt met de dag gemakkelijker te navigeren naarmate bedrijven concurreren om waarde te bieden aan hun gebruikers/gamers. Dit betekent dat het niet te lang duurt om deze nieuwe spellen te leren en te spelen. Als bonus kun je onderweg ook geld verdienen, wat het niet alleen leuk maakt, maar ook een financieel waardevolle ervaring.


Lees meer over andere manieren om geld te verdienen met crypto.