Team

Weer op het goede spoor

Crypto totale marktkapitalisatie, $ (CRYPTOCAP:TOTAL)

De stemming op de cryptomarkt verschoof van “een nieuwe berenmarkt is begonnen' als 'lang leve de bullmarkt’ binnen enkele weken.

Kijkend naar het grote plaatje van de cryptomarktkapitalisatie vanaf de bodem in maart 2020, worden de dingen duidelijker. De buitensporige euforie die tijdens de eerste maanden van 2021 groeide, had een reset nodig. De RSI legde deze algemene zwakte precies vast, met lagere hoogtepunten die tijdens de markttrend afweken van hogere hoogtepunten.

Het was gemakkelijk om de grote crash in mei te verwarren met het begin van een langdurige neerwaartse trend. Maar toen de markt zich precies op de bodem van de opwaartse trend herstelde, vonden investeerders en handelaren het vertrouwen om te keren bullish weer.

Het herstel vond ook plaats op het Fibonnaci-niveau van 61.8%, wat het belang van dat gebied als sterke ondersteuning in de toekomst nog groter maakte. Op korte termijn is 23.6% de eerste steun bij een pullback. Consolidatie in de groene doos zou gunstig zijn voor de ontwikkeling van de trend op lange termijn. Zou moeten Bitcoin afkoelen onder $50,000, dat zou een goede gelegenheid kunnen zijn voor Altcoins om hun moment van te hebben glorie .

Accumulerend op dips en het scalperen van lange strategieën zijn nog steeds de beste manier om te profiteren van de huidige marktomstandigheden. De trend is altijd je vriend, ten slotte!