geautomatiseerd handelen met tradingview
Team

Geautomatiseerd handelen met TradingView - Nu live op Coinrule

We zijn verheugd om aan te kondigen dat TradingView-signalen nu live zijn Coinrule. Geautomatiseerd handelen met TradingView was nog nooit zo eenvoudig!

U heeft nu toegang tot de grootste database van technische indicatoren en strategieën wereldwijd. TradingView biedt talloze handelsconfiguraties die u kunt aanpassen aan uw behoeften en transacties kunt uitvoeren op uw favoriete crypto-uitwisseling.

Deze nieuwe release sluit aan bij ons doel om hobbyistische handelaren in staat te stellen te concurreren met hedgefondsen en professionele beleggers.

Met de nieuw geïntegreerde TradingView-signalen kunt u nu handelen terwijl u slaapt met behulp van alle mogelijke technische indicatoren op de markt!

Wat is TradingView?

TradingView is de meest gebruikte grafiektool onder handelaren. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot de grootste gemeenschap van handelaren. Er zijn geen betere plaatsen om marktoverzichten, analyses, tips en tutorials te krijgen. 

TradingView is het perfecte platform voor handelaren op elk niveau, omdat het een intuïtieve interface combineert met honderden geavanceerde en aanpasbare technische indicatoren. Het is gemakkelijk om met TradingView aan de slag te gaan en uw handelsvaardigheden elke dag te verbeteren.

U kunt TradingView gebruiken voor uw grafiekstudies, trendlijnen tekenen, ondersteuningen en weerstanden definiëren, grafiekpatronen spotten, technische indicatoren toepassen en zelfs complete gebruiksklare geautomatiseerde handelssystemen uitvoeren.

TradingView heeft ook een eigen codeertaal, Pine Editor, die u kunt gebruiken om uw volledig op maat gemaakte handelsstrategie te ontwikkelen. 

Nadat u de trigger voor uw strategie hebt gekozen, kunt u waarschuwingen via een webhook gebruiken om transacties uit te voeren met Coinrule. Geautomatiseerd handelen met TradingView is eenvoudig en stelt alle handelaren in staat hun handelsstrategieën op te voeren.

Hoe TradingView te verbinden met Coinrule

Geautomatiseerde handel met TradingView-signalen aan Coinrule is een premiumfunctie, beschikbaar op Trader- en Pro-abonnementen.

On Coinrule's regeleditor, moet u de actie definiëren die u wilt uitvoeren op basis van koop- en verkoopsignalen. 

Geautomatiseerd handelen met TradingView aan Coinrule
Geautomatiseerd handelen met TradingView aan Coinrule

Bij het creëren van een signaal op TradingView, zal het bericht van de waarschuwing de acties activeren. U heeft maximale flexibiliteit bij het kiezen van het signaal van uw keuze, met de mogelijkheid om het op uw gemak aan te passen.

TradingBekijk signaal
TradingBekijk signaal

Voor meer voorbeelden over het koppelen van TradingView aan: Coinrule, je kunt dit bekijken dit artikel die meer informatie en tips geeft om aan de slag te gaan.

Geef uw geautomatiseerde handel een boost met TradingView

TradingView-signalen zorgen voor meer kracht en flexibiliteit voor uw regels. 

Naast het aanzienlijk uitbreiden van het bereik van indicatoren die uw regels kunnen activeren, kunt u nu transacties uitvoeren op basis van gegevens van alle activaklassen en talloze indexen.

Een voorbeeld is het kopen van dips op Altcoins alleen als de Bitcoin dominantie onder een bepaalde drempel blijft. Als alternatief kunt u Bitcoin kopen als de S & P500, een wereldwijde aandelenindex, vertoont een stijgende lijn. De enige beperking is je creativiteit!

Combineer signalen met de Coinrule ingebouwde IFTTT-gebaseerde voorwaarden voor een unieke handelservaring, zodat uw handelsstrategie alleen handelt wanneer de beste marktomstandigheden van toepassing zijn.

TradingView signalen gecombineerd met Coinrule IFTTT-logica
TradingView signalen gecombineerd met Coinrule IFTTT-logica

Coinrule is de meest gebruiksvriendelijke slimme assistent voor geautomatiseerd handelen, waarvoor geen enkele regel code nodig is. Maar ben je een ontwikkelaar? We hebben je nu ook gedekt. Met Pine Script kunt u uw aangepaste handelssysteem ontwikkelen en gebruiken Coinrule in minuten. 

Als u nog geen TradingView-gebruiker bent, kunt u gebruik maken van deze link om een ​​gratis proefperiode van 30 dagen te krijgen.

Het is zo makkelijk. Probeer nu geautomatiseerd handelen met TradingView. Deze nieuwe release zal je handelsspel veranderen!


Maak nu uw eerste regel met behulp van TradingView-signalen.