Geavanceerde indicatoren op Hitbtc
Team

Geautomatiseerd handelen op Hitbtc - Geavanceerde indicatoren nu beschikbaar op Coinrule

We zijn verheugd om dat aan te kondigen geautomatiseerde handel op HitBTC is nu krachtiger met technische indicatoren aan Coinrule.

Met geavanceerde indicatoren kunt u regels opstellen die zich aanpassen aan de marktomstandigheden op de op twee na hoogst gerangschikte beurs volgens beschikbare handelsparen. HitBTC ondersteunt meer dan 900 crypto-activa waardoor u enkele van de best presterende regels kunt uitvoeren op een groot aantal munten op de markt. 

HitBTC is een van de meest gevestigde, veiligste en innovatieve beurzen voor cryptocurrencies, met geavanceerde API-integratie voor ultrasnelle uitvoering. Ze voegen voortdurend nieuwe tokens toe, waardoor je onbeperkte mogelijkheden hebt om je rendement te vergroten.

Nieuwe handelsstrategieën

In combinatie met de toevoeging van geavanceerde strategieën die technische indicatoren gebruiken, zijn de mogelijkheden eindeloos. 
U kunt nu geautomatiseerde handelsstrategieën HitBTC bouwen met Voortschrijdende Gemiddelden en Relative Strength Index.

Strategieën zoals de onderstaande bevatten krachtige technische indicatoren in combinatie met: CoinruleDe functie "elke munt" draait op meer dan 900 munten. Ontgrendel immense mogelijkheden om elke dip op de markt te vangen!

automatiseren van handelen op HitBTC
Geavanceerde indicatoren op HitBTC om de dips te kopen

Maak uw eigen regel met Coinrule's veelzijdige regeleditor of blader door onze best presterende strategieën in de sjabloonbibliotheek . Lees meer over talloze handelsideeën en bronnen in onze uitgebreide Kennisbank

Met technische indicatoren kunnen gebruikers over de hele wereld geautomatiseerde handel op HitBTC verbeteren en hun portefeuille zonder stress beheren!

Wat is Coinrule

Coinrule is de meest gebruiksvriendelijke slimme assistent om uw handelsregels op uw favoriete beurzen op te bouwen. Het is de "als-dit-dan-dat" voor cryptocurrencies. Voer uw handelsplan 24/7 uit in plaats van uren voor grafieken te zitten.

De Crypto Bull Market biedt nu elke dag talloze kansen. Om ze op elk moment te vangen, hebt u de juiste tools en de beste crypto-handelsstrategieën nodig.

Creëer nu uw eigen geautomatiseerde strategie!