Team

Alt-seizoenen wijzigen

Memes zijn leuk. Ze kunnen een winstgevende kans zijn. Maar het kunnen ook zeer risicovolle beleggingen zijn. Er kan morgen altijd nog een meme verschijnen, wil je daar ook FOMO in doen? Ben je op zoek naar stevigere alternatieven?

De crypto-ruimte evolueert met de snelheid van het licht en het kapitaal stroomt van de ene munt naar de andere van de ene op de andere dag. Het cryptolandschap wordt met de dag complexer, met nieuwe opkomende projecten die andere vervangen met minder grip. Als u eenmaal begrijpt hoe geld over de markt stroomt, kunt u anticiperen op de belangrijkste cycli en deze beter opvangen.

Het is allemaal een kwestie van perspectieven. In een bullmarkt is het kopen van een munt die een prijsstijging van 2x heeft niet zozeer een goede investering als een andere die 10x stijgt. Dan moet u natuurlijk rekening houden met een groter neerwaarts risico, maar u kunt de uitkomst in uw voordeel verdraaien met het juiste risicobeheersysteem.

Als je de Meme-seizoen en de recente Metaverse seizoen, wat is de volgende grote transactie? De grafiek van deze week toont de prestaties van een geselecteerde mand met munten (SOL, MATIC, AVAX, BNB en FTM) versus Ethereum.

Laag 1 en laag 2 seizoen

Layer-1- en Layer-2-munten hebben begin 2021 een enorme acceptatie doorgemaakt. Toen de markt in de tweede helft van het jaar begon af te koelen, namen beleggers en handelaren winst, wat leidde tot een ernstige correctie. Na een lange periode van consolidatie na de daling, staan ​​deze L2- en L1-munten te trappelen om te gaan.

Als groep presteren ze nu opnieuw aanzienlijk beter dan Ethereum. Het is een breder risico-on-signaal dat zou kunnen leiden tot een sterk Altseason, mocht Bitcoin een tijdje zijwaarts handelen.

Het beste van alles? Ethereum ziet er toch niet slecht uit. Nu zijn dominantie op het punt staat uit te breken, lijkt het potentiële voordeel voor munten van hoge kwaliteit nog groter.

Ethereum dominantie