Inkomstenstromen met crypto
Team

5 beste inkomstenstromen met crypto

Tegenwoordig leveren traditionele inkomstenstromen een mager rendement op en zijn beleggers op zoek naar alternatieven. Het is nooit te vroeg om nieuwe bronnen van passief inkomen te overwegen. Zoals het beroemde citaat van Warren Buffet luidt: "Als je niet leert hoe je geld kunt verdienen terwijl je slaapt, zul je werken tot je sterft.” Met de cryptocurrency-revolutie die de wereld overspoelt, heb je de verschillende inkomstenstromen met crypto overwogen?

De snelle ontwikkeling van de cryptocurrency-markten zorgt ervoor dat alledaagse crypto-enthousiastelingen op de kar springen om snel gemakkelijk geld te verdienen. U moet er rekening mee houden dat een stabiel maar lager rendement de beste manier is om op lange termijn levensveranderende winsten te behalen. 

Vandaag onderzoeken we de verschillende manieren waarop u een inkomen kunt verdienen met cryptocurrency.

Hoe u een inkomen kunt verdienen met Crypto

Elk van de onderstaande benaderingen heeft voor- en nadelen. Er is niet één beste manier om een ​​passieve inkomstenstroom te krijgen. Door ze te combineren en middelen toe te wijzen op basis van uw specifieke behoeften, kunt u een duurzame bron van passief inkomen op lange termijn creëren.

Crypto Mining

Cryptocurrency-mining werd in 2009 een ding na de introductie van Bitcoin. Sindsdien is er een exponentiële toename van digitale valuta's geweest. Als je in 2009 had kunnen beginnen met mijnen, zou je op weg kunnen zijn om een ​​multimiljonair van dollars te worden. Zelfs als mijnbouw u waarschijnlijk niet van de ene op de andere dag rijk zal maken als u vandaag in het bedrijf stapt, biedt het nog steeds opwindende kansen.

Bitcoin is de beste cryptovaluta om te minen als je op kleine schaal begint. De gemakkelijkste manier om passief inkomen te verdienen met cryptomining is door lid te worden van een mijnbouw zwembad. Dit zijn de factoren waarmee u rekening moet houden voordat u een mijnbouwpool kiest:

 • Beveiliging en betrouwbaarheid - zorg ervoor dat de mijnbouwpool veilig is voor hackers en dat de personen die deze beheren betrouwbaar zijn.
 • Grootte van het zwembad - hoe groter het zwembad, hoe frequenter de uitbetalingen, maar de bedragen kunnen kleiner zijn. Kleinere pools hebben een hogere uitbetaling, maar minder vaak.
 • Kosten - de meeste mijnpools brengen kosten in rekening, en ze kunnen wel 4% in rekening brengen 

U moet echter redelijke verwachtingen stellen. Het is een duur proces en vereist enorme middelen. Om deze reden moet je je best doen en je omhoog werken met de lessen die je gaandeweg leert.

Beste als 

 • je hebt toegang tot een goedkope bron van elektriciteit 
 • je bent technisch onderlegd
 • je bent "hier voor de technologie".

Stapelen

Staking is het proces van het vasthouden van een cryptocurrency of tokens om een ​​netwerkoperatie te ondersteunen. U krijgt dan op tijd een procentuele beloning. Net als bij mijnbouw, moet je lid worden van een uitzetten zwembad

Door munten op de blockchain te zetten, draagt ​​u bij aan de beveiliging van het netwerk en valideert u de transacties. In ruil daarvoor krijg je een vergoeding. De cryptocurrencies gebruiken een 'consensusmechanisme', bekend als Bewijs van het belang

Het 'bewijs van inzet' zorgt ervoor dat alle transacties worden beveiligd en geverifieerd zonder dat een tussenpersoon optreedt als betalingsverwerker. Staking is vergelijkbaar met uw vermogen voor u laten werken. Bovendien kunt u met staking bijdragen aan de efficiëntie en veiligheid van blockchain-projecten. Er is geen vast inzetbedrag en u kunt met een klein bedrag beginnen en uw investering verhogen voor een betere uitbetaling. 

Beste als

 • je zoekt naar een stabiel en voorspelbaar rendement in de tijd
 • je gelooft in de ontwikkeling van een project op lange termijn

Liquiditeitsmijnen

Liquiditeitsmining is een van de beste inkomstenstromen geworden met crypto, vooral in de gedecentraliseerde financiële (DeFi) ruimte/protocol. Deze DeFi-ruimtes zijn afhankelijk van gebruikers om ze vloeibaar te houden. Andere gebruikers kunnen de tokens vervolgens gebruiken om andere tokens te verhandelen of leningen te lenen met de huidige liquiditeit. 

Gebruikers die liquiditeit verschaffen in de DeFi-ruimtes staan ​​bekend als liquidity providers of liquidity miners. De stimulans die u krijgt van liquiditeitsmining is de rente van het geld dat u in de pool injecteert en de transactiekosten die in rekening worden gebracht.

Hoewel liquiditeitsmining een van de beste inkomstenstromen met crypto is, moet u enige voorzichtigheid betrachten. Een fout in de code kan de achterdeur zijn die door hackers wordt gebruikt om geld uit de mijnbouwpool te stelen. 

Bovendien zou het het beste zijn als u uitgebreid onderzoek doet voordat u lid wordt van een liquiditeitsminingpool. Het zou helpen als u rekening houdt met de beveiligingsprotocollen die in de pool worden gebruikt, de betrouwbaarheid ervan en het rendement dat u krijgt. Gelukkig vind je alle informatie die je nodig hebt door uitgebreid onderzoek te doen. 

Beste als

 • je wilt een bovengemiddeld stabiel vast rendement behalen
 • u de ware mogelijkheden van het DeFi-ecosysteem wilt ontdekken

Lenen

Houders van cryptocurrency worden vaak aangemoedigd om hun tokens in portefeuilles te bewaren totdat de prijs van de valuta stijgt. Dit is echter een strategie met een laag risico die een lage rente genereert. 

Met crypto-leningen kunt u niet alleen rente ontvangen, maar u kunt ook de waarde van uw valuta ontgrendelen en deze als onderpand voor een lening gebruiken. Dit concept ging van start in 2020 tijdens de COVID-19-pandemie, en crypto-leningen werden een van de gemakkelijkste manieren om toegang te krijgen tot fiat-valuta's.

In tegenstelling tot typische leningen, zijn crypto-leningen te veel gedekt, en dit biedt verzekering voor de geldschieter als de valutaprijs keldert. Aan de andere kant zal dit een enorme klap zijn voor de lener als hun platform vereist dat ze onderhouden een lening-tot-waarde (LTV)-ratio.

Beste als

 • u een passieve inkomstenstroom wilt toevoegen aan uw langetermijnbeleggingen

Geautomatiseerde Trading

Handelen is een van de meest gebruikte inkomstenstromen in crypto. Zelfs als u geen professionele handelaar bent, kunt u dankzij geautomatiseerde handel cryptocurrencies verhandelen zonder uw handelsplatforms voortdurend actief te controleren. De platforms gebruiken algoritmen om de valuta op gezette tijden te verhandelen. 

U moet een handelsstrategie formuleren. Het geautomatiseerde crypto-handelsplatform voert de transacties uit op basis van technische indicatoren, activaprijs of gewoon het opnieuw in evenwicht brengen van uw portefeuille om het rendement in de loop van de tijd te optimaliseren.

Als u een beginner bent in cryptocurrency-handel, moet u de verschillende handelsstrategieën bestuderen en het juiste platform kiezen. Om een ​​geautomatiseerd cryptohandelsplatform te gebruiken, moet u een account openen bij een handelsbot en een van de beschikbare handelsstrategieën selecteren. 

Voordat u zich verdiept in cryptohandel, lees meer over enkele tips die u altijd in gedachten moet houden.

Er zijn tal van handelsstrategieën die u kunt uitvoeren, elk met een specifiek doel.

 • Strategie voor gemiddelde dollarkosten – Koop periodiek uw favoriete activa om de best mogelijke aankoopprijs op lange termijn te krijgen, waardoor het effect van kortetermijnvolatiliteit wordt afgevlakt.
 • momentum Trading – Vang activa op een solide opwaartse trend voor winst van verder opwaarts of neerwaarts. Wanneer de trend sterk genoeg is, kunnen de inkomsten uit dergelijke strategieën behoorlijk relevant zijn.
 • Herbalanceer uw portefeuille – optimaliseer de allocatie van de activa in uw portefeuille, afhankelijk van hoe de markt beweegt. U kunt bijvoorbeeld de blootstelling aan degenen die overpresteren vergroten en het saldo van een neerwaartse trend verkleinen.
 • Scaling op korte termijn – Handel automatisch in kleine prijsschommelingen van de markt om kleine maar frequente winsten te maken.

Nogmaals, geen enkele benadering is beter dan een andere. De beste benadering is waarschijnlijk om uw portefeuilleverdeling over al deze verschillende benaderingen te mengen om de volatiliteit te verminderen en de inkomstenstroom te vergroten die u op lange termijn zonder noemenswaardige inspanning kunt bereiken.

Meer informatie over de strategieën waarop u automatisch kunt uitvoeren Coinrule.

Begin vandaag!

Veilig handelen

DISCLAIMER

Ik ben geen analist of beleggingsadviseur. Alles wat ik op deze site geef, is puur voor begeleiding, informatieve en educatieve doeleinden. Alle informatie in mijn bericht moet onafhankelijk worden geverifieerd en bevestigd. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of schade veroorzaakt door het vertrouwen op dergelijke informatie. Wees u bewust van de risico's die verbonden zijn aan het verhandelen van cryptocurrencies.