Team

🚀Is dit XNUMX april?

Marktkapitalisatie BTC-dominantie van 2018 tot 2021, % (BEREKEND DOOR TRADINGVIEW) (CRYPTOCAP:BTC.D)

Als ik je zou vertellen dat het echte Altseizoen nog niet eens is begonnen, zou het eerste dat in je opkomt zeker zijn, “dat moet een aprilgrap zijn!”.

Dit idee is best fascinerend, omdat er al veel munten op de markt worden verhandeld op altijd hoge waarde tijdens deze Bull Market. Het is moeilijk voor te stellen dat het grootste deel van het voordeel nog voor ons ligt. Maar als het beeld dat deze grafiek weergeeft, klopt, kunnen Altcoins de komende maanden veel te doen hebben.

Volgens de dominantie van Bitcoin lijkt de Altcoin-markt nog steeds ondergewaardeerd in vergelijking met Bitcoin . Voeg nu toe dat april historisch gezien een positieve maand is voor crypto, en het resultaat kan explosief zijn.

U kunt dit artikel bekijken op de Grote verschuiving.

Er zijn ten minste twee elementen die deze stelling stevig kunnen ondersteunen. Bitcoin kaatste sterk terug van de recente dalingen, en het handelt nu net onder een belangrijke weerstand die, indien gebroken, het rechtstreeks naar de nieuwe prijs zou duwen ontdekking . Bovendien hebben sommige large-cap munten nog voldoende ruimte om in te halen Bitcoin . Zien Ethereum , Zcash en Litecoin, een van de meest opvallende gevallen.

Als je onlangs wat winst hebt genomen, was dat een redelijke keuze die ervoor zorgde dat je de liquiditeit had om die munten te verzamelen die nog niet pompen. Deze munten zullen waarschijnlijk beter presteren Bitcoin op korte termijn, waardoor u meer kunt samenstellen Bitcoin in de toekomst. Zolang de dominantie van Bitcoin onder de 60 blijft, biedt het kopen van de dipstrategieën het beste risico-opbrengstprofiel. Maar vergeet nooit uw risico te beheren.

Het is tenslotte de dwaasweek van april!