ontvang een crypto-cashback met OKEx
Productuitgave Promo

Handel op Okex, ontvang een crypto-cashback in uw favoriete munt!

CoinruleHet is onze missie om geautomatiseerd handelen echt gebruiksvriendelijk te maken, zodat iedereen in een paar eenvoudige stappen geavanceerde handelssystemen kan bouwen. We hebben onlangs een nieuwe samenwerking met OKEx aangekondigd. Vandaag zijn we verheugd om het eerste resultaat van deze samenwerking te onthullen. De eerste 100 accounts die deelnemen aan deze promotie krijgen 100% crypto cashback op Coinrule's Hobbyist Premium-abonnement. 

OKEx handelspromotie

Als u een rekening opent op OKEx via onze Aanmeldingslink, sluit het aan op Coinrule en handel voor minimaal $ 100 aan crypto. U kunt een cashback van $40 claimen voor uw Premium Plan op Coinrule. 

Beste van alles? U kunt zelf bepalen in welke munt de crypto cashback zal luiden. Maak je klaar! Kies de munt die de meeste kans heeft op een prijsstijging, en we sturen hem direct naar je portemonnee! U kunt kiezen uit de tien munten met de hoogste marktkapitalisatie.

Dit zijn de stappen om deel te nemen aan deze promo:

  • Maak een account op Coinrule
  • Abonneer je op een van onze Premium-abonnementen (Hobbyist, Handelaar of Pro)
  • Maak een nieuw account aan op OKEx via onze Aanmeldingslink
  • Verbind uw OKEx-account met: Coinrule
  • Maak een of meer geautomatiseerde strategieën met Coinrule en handel ten minste $ 100 op OKEx binnen het einde van de promotie (17 juli)
  • Ping ons via onze in-app chat of per e-mail
  • Coinrule zal de geselecteerde munten binnen drie dagen overmaken

De drie meest actieve accounts tijdens de promotieperiode hebben recht op een extra beloning rechtstreeks op hun OKEx-account!

De drie beste accounts met het hoogste handelsvolume tijdens de promotieperiode van 1 maand ontvangen respectievelijk 50 USDT, 30 USDT en 20 USDT als extra beloning van OKEx.

Ontdek OKEx

OKEx is een van de grootste wereldwijde crypto-uitwisselingen. OKEx vertegenwoordigt een van de meest liquide handelsplatforms voor cryptocurrencies. Volgens Coinmarketcap is OKEx de op twee na grootste beurs voor handelsvolume. Handel op OKEx, u vindt meer dan 300 beursgenoteerde handelsparen die u volop kansen bieden voor uw handelsstrategieën.

We bieden onze handelaren graag de mogelijkheid om geavanceerde handelssystemen te creëren op OKEx, dat een opmerkelijke staat van dienst heeft op het gebied van innovatieve functies en beveiliging in de crypto-ruimte! 

Haast je en doe mee met de promo, er zijn slechts 100 plekken beschikbaar! 

Heb je een Coinrule account? Meld je hier aan
Maak uw account aan op OKEx hier