crypto-bullrun
Handelsbots Trading Tips

De meest veelbelovende crypto's om te kopen in de volgende Bull Run

Zoals we eerder schreven, geven veel tekenen aan dat we ons momenteel in de vroege stadia van een nieuwe Crypto Bull Market bevinden. 

Het aanvankelijke herstel begon in april 2019, maar het duurde meer dan zes maanden voordat investeerders en handelaren het vertrouwen terugkregen dat ze verloren hadden tijdens de voorgaande twee jaar van Bear Market. Veel Crypto begint er nu veelbelovend uit te zien. Maar welke zijn de meest veelbelovende crypto in de volgende bullrun?

Bitcoin-dominantie knippert met hersteltekens

De grafiek die de huidige toestand van de cryptomarkt het beste weergeeft, is de grafiek die de Bitcoin-dominantie van de afgelopen twee jaar laat zien. 

In januari, na een lange periode van depressie, begon de brede Altcoin-markt beter te presteren dan Bitcoin, en dit duwde Bitcoin Dominance onder een belangrijke trendlijn. De trendlijn begon precies vanaf de top van de Crypto-bubbel toen de koophysterie van Altcoin op zijn hoogtepunt was. 

Bitcoin-dominantie in de afgelopen twee jaar

Dit is een duidelijk teken van ommekeer op de lange termijn. Het is vrij moeilijk om de omvang van de volgende prijsbeweging in te schatten. Terwijl het een uitdaging is om te zeggen wat Wat u de komende maanden van de cryptomarkt kunt verwachten, is het veilig om aan te nemen dat het kopen van Altcoins in een gediversifieerde portefeuille een aantrekkelijke optie kan zijn in vergelijking met alleen het aanhouden van Bitcoin. 

Veel Altcoins zijn de afgelopen maand al in prijs verdubbeld, maar sommige blijven achter en het kan nog steeds een goed moment zijn om te kopen. Hier zijn de meest veelbelovende cryptovaluta in de volgende bull run.

Monero (XMR)

De grafiek lijkt bewijs te leveren voor een omkering. De prijs markeerde een nette dubbele bodem en vanaf daar is het nu ongeveer 35% gestegen. 0.0077 BTC was een duidelijke weerstand en Monero slaagde er nu al een paar weken boven te handelen. We zouden een nieuwe test kunnen zien die nog betere instapprijzen zou opleveren, maar het risico/rendement is erg aantrekkelijk. 

Monero wekelijkse grafiek

Sterke ondersteuning biedt nu een laag neerwaarts risico en het eerste doelwit ligt nu rond een gebied van 0.012 BTC, wat een potentiële stijging van meer dan 40% ten opzichte van de huidige prijzen.

Ravencoin (RVN)

Ravencoin zou een van de meest veelbelovende crypto's kunnen zijn voor de volgende bull run. De munt is 80% gedaald ten opzichte van het hoogtepunt in maart 2019, en dat betekent een enorm voordeel. Gezien het feit dat de munt slechts 25% is gestegen ten opzichte van Bitcoin, is het risico/rendement van kopen rond deze niveaus zeer gunstig.

Ravencoin dagelijkse grafiek

De prijs zit sinds juli 2019 vast in een stijgende zone, dus het is duidelijk moeilijk te voorspellen wanneer deze hoger zal worden. Aan de andere kant, als we kijken naar de reeks lagere toppen en naar de prijscompressie die aan de gang is, kunnen we enige volatiliteit verwachten wanneer de rand van de driehoek over ongeveer een maand nadert.

Het eerste belangrijke ondersteuningsgebied bevindt zich op 330 satoshis, en de volumestijging is een teken van groeiende belangstelling. Over het volume gesproken, het feit dat het blijft stijgen bij stijgende bewegingen en dalen wanneer de prijs terugkeert, is een verder positief teken om in de gaten te houden.

Basic Attention Token (BAT)

Het token is ongeveer 70% gestegen ten opzichte van de dieptepunten in september 2019, maar de prijsklasse tussen 2.2K en 3K satoshis is historisch gezien bood een aanzienlijk voordeel van ongeveer 90%, waardoor het duidelijk een van de veelbelovende cryptovaluta's is in de volgende bull run.

Basisaandachtstoken wekelijkse grafiek

Vorige week drukte het volume het op een na hoogste cijfer sinds april 2019, toen de prijs het hoogste punt ooit bereikte. De prijs probeert nu een nieuwe uitbraak. Het is de moeite waard om de volgende wekelijkse afsluiting in de gaten te houden. Als er op korte termijn geen significante inkrimping plaatsvindt, is dat het teken dat de accumulatiefase voorbij is.

Solide fundamenten ondersteunen ook het basisattentietoken, en het was opgenomen in onze volglijst van de munten met het hoogste langetermijnpotentieel.

NEO

De zogenaamde Chinees Ethereum is zwaar gehamerd tijdens de Bear Market en de prijs werd lang verhandeld in een steile neerwaartse trend. De munt is momenteel 60% gestegen vanaf de bodem, maar heeft dat nog steeds een stijging van ongeveer 800% om de top weer te bereiken.

NEO wekelijkse grafiek

Eind oktober brak de prijs met een opmerkelijk volume boven een grote trendlijn en varieerde sindsdien tussen 0.00144 en 0.1160 BTC. Het volume daalde tijdens de pullback en begon weer te stijgen toen de prijs de bovengrens van het bereik naderde. Dat is een heel positief teken.

Het is ook interessant om op te merken dat de prijs een beker-en-handvat patroon rond de onderkant. Dat is een over het algemeen bullish structuur die verder bewijs zou kunnen leveren van een omkering.

0x (ZRX)

Het token heeft een structuur die sterk lijkt op NEO. De prijs is momenteel verdubbeld sinds de dieptepunten, maar heeft een opwaarts potentieel van ongeveer 700% ten opzichte van de all-time highs die in mei 2018 werden bereikt. Het is vermeldenswaard dat de prijs piekte terwijl de markt worstelde met een ernstige bearmarkt. Handelaren moeten hier rekening mee houden, aangezien dat een index is van mogelijke decorrelatie met Bitcoin en de rest van de markt.

De prijs bereikte een dubbele bodem op 1400 satoshis en het herstel leidde tot een doorbraak uit de neerwaartse trend op lange termijn. Ook in dit geval ging de verhuizing gepaard met een aanzienlijke volumetoename die het belang ervan bevestigt.

ZRX wekelijkse grafiek

Vanuit fundamenteel oogpunt handelt het token op alle belangrijke beurzen en heeft het team een ​​solide verbinding met de Crypto-gemeenschap. Daarbovenop, 2019 zag een parabolische groei van de DeFi-omgeving en het token zou een prominente rol kunnen spelen tussen de meest veelbelovende crypto's in de volgende bull run.

Hoe kunt u profiteren van deze opstellingen?

Afhankelijk van de strategie die u het liefst volgt, kunnen verschillende benaderingen winstgevend zijn in de huidige marktomstandigheden.

  • Koop The Dip: Vang elke prijsdaling om tegen betere prijzen te kopen. Wanneer de markt over het algemeen een hogere trend vertoont, is het risico/rendement van kopen altijd winstgevender, en kopen in tijden van neergang vergroot de potentiële winst. Deze strategie omvat aandacht en een snelle reactie op eventuele prijsomkeringen. 
  • Koop de doorbraak: Wanneer de marktvolatiliteit afneemt en het onzeker wordt wat de richting van de volgende prijsbeweging zal zijn, is het veilig om te wachten op het doorbreken van belangrijke niveaus en dan de munt te kopen.
  • Accumuleren: Deze strategie bestaat uit het periodiek kopen van een of meer specifieke munten. Het splitsen van de opening van uw positie over meerdere orders geeft u de mogelijkheid om ook tegen een lagere prijs te kopen, uw gemiddelde aankoopkosten te verlagen en de winst te verhogen wanneer de prijs hoger wordt.

Kies de strategie die het beste past bij uw behoefte en verwachtingen van de markt vergeet nooit de basis toe te passen regels van risicobeheer.

Handel veilig!

VRIJWARING

Ik ben geen analist of beleggingsadviseur. Alles wat ik op deze site aanbied, is puur voor begeleiding, informatieve en educatieve doeleinden. U dient onafhankelijk te verifiëren alle informatie in mijn bericht. Ik kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enig verlies of enige schade die is veroorzaakt door te vertrouwen op dergelijke informatie. Houd er rekening mee dat het verhandelen van cryptocurrencies een aanzienlijk risico met zich meebrengen.