crypto bull run
Algoritmische handel Market Analysis Handel Coinrule Trading Tips

De meest veelbelovende crypto's om te kopen in de volgende Bull Run

Zoals we eerder schreven, geven veel tekenen aan dat we ons momenteel in de vroege stadia van een nieuwe Crypto Bull Market bevinden. 

Het eerste herstel begon in april 2019, maar het duurde meer dan zes maanden voordat beleggers en handelaren het vertrouwen herwonnen dat ze tijdens de voorgaande twee jaar van Bear Market hadden verloren. Veel Crypto beginnen er nu veelbelovend uit te zien. Maar welke zijn? de meest veelbelovende crypto in de volgende bull run?

Bitcoin-dominantie geeft hersteltekens weer

De grafiek die de huidige staat van de cryptomarkt het beste weergeeft, is de grafiek die de Bitcoin-dominantie van de afgelopen twee jaar laat zien. 

In januari, na een lange periode van depressie, begon de brede Altcoin-markt het beter te doen dan Bitcoin, en dit duwde Bitcoin Dominance onder een belangrijke trendlijn. De trendlijn begon precies vanaf de top van de Crypto-bubbel toen de Altcoin-aankoophysterie op zijn hoogtepunt was. 

Bitcoin-dominantie in de afgelopen twee jaar

Dit is een duidelijk teken van langdurige omkering. Het is vrij moeilijk om de omvang van de volgende prijsbeweging in te schatten. Hoewel het een uitdaging is om te zeggen wat te verwachten van de Crypto-markt in de komende maanden, is het veilig om aan te nemen dat het kopen van Altcoins in een gediversifieerde portefeuille een aantrekkelijke optie kan zijn in vergelijking met alleen Bitcoin aanhouden. 

Veel Altcoins zijn de afgelopen maand al in prijs verdubbeld, maar sommige blijven achter en het kan nog steeds een goed moment zijn om te kopen. Dit zijn de meest veelbelovende cryptovaluta in de volgende bull run.

Monero (XMR)

De grafiek lijkt het bewijs te leveren voor een ommekeer. De prijs markeerde een nette dubbele bodem en vanaf daar is het nu ongeveer 35% gestegen. 0.0077 BTC was een duidelijke weerstand en Monero slaagde erin om er nu een paar weken boven te handelen. We zouden een hertest kunnen zien die nog betere instapprijzen zou opleveren, maar het risico/rendement is erg aantrekkelijk. 

Wekelijkse Monero-grafiek

Sterke ondersteuningen bieden nu een laag neerwaarts risico en het eerste doel ligt nu rond een gebied van 0.012 BTC, wat een potentiële stijging van meer dan 40% ten opzichte van de huidige prijzen.

Ravencoin (RVN)

Ravencoin zou een van de meest veelbelovende cryptovaluta's kunnen zijn voor de volgende bull run. De munt is 80% gedaald ten opzichte van het hoogste punt in maart 2019, en dat vertegenwoordigt een enorm voordeel. Aangezien de munt slechts 25% is gestegen ten opzichte van zijn laagste punt ten opzichte van Bitcoin, is het risico/rendement van kopen rond deze niveaus zeer gunstig.

Dagelijkse grafiek van Ravencoin

De prijs zit sinds juli 2019 vast in een accumulatiezone, dus het is duidelijk moeilijk te voorspellen wanneer deze hoger zal stijgen. Aan de andere kant, kijkend naar de reeks lagere hoogtepunten en naar de prijscompressie die gaande is, kunnen we enige volatiliteit verwachten wanneer de rand van de driehoek over ongeveer een maand zal naderen.

Het eerste significante ondersteuningsgebied is bij 330 satoshis, en de volumetoename is een teken van groeiende belangstelling. Over het volume gesproken, het feit dat het blijft stijgen bij stijgende bewegingen en daalt wanneer de prijs terugkeert, is een verder positief teken om in de gaten te houden.

Basic Attention Token (BAT)

Het token is met ongeveer 70% gestegen ten opzichte van de dieptepunten in september 2019, maar de prijsklasse tussen 2.2K en 3K satoshis is historisch bood een aanzienlijk voordeel van ongeveer 90%, waardoor het duidelijk een van de veelbelovende cryptovaluta is in de volgende bull run.

Wekelijkse kaart met basisaandachtstoken

Vorige week drukte het volume het op een na hoogste cijfer sinds april 2019, toen de prijs zijn hoogste punt ooit bereikte. De prijs probeert nu een nieuwe uitbraak. Het loont de moeite om de volgende weekafsluiting in de gaten te houden. Als er op korte termijn geen significante bezuinigingen plaatsvinden, is dat het teken dat de opbouwfase voorbij is.

Solide basisprincipes ondersteunen ook de basisattentietoken, en het was opgenomen in onze volglijst van de munten met het hoogste langetermijnpotentieel.

NEO

De zogenaamde Chinees Ethereum is zwaar gehamerd tijdens de Bear Market en de prijs werd lange tijd verhandeld in een steile neerwaartse trend. De munt is momenteel 60% gestegen vanaf de onderkant, maar heeft nog steeds een stijging van ongeveer 800% om de top weer te bereiken.

NEO Wekelijkse Grafiek

Eind oktober brak de prijs boven een belangrijke trendlijn met een opmerkelijk volume en schommelde sindsdien tussen 0.00144 en 0.1160 BTC. Het volume nam af bij de terugval en begon weer aan te trekken toen de prijs de bovengrens van het bereik naderde. Dat is een heel positief teken.

Het is ook interessant om op te merken dat de prijs een vormt kop-en-handvat patroon rond de onderkant. Dat is een over het algemeen bullish structuur die verder bewijs zou kunnen leveren van een omkering.

0x (ZRX)

Het token heeft een structuur die sterk lijkt op NEO. De prijs is momenteel verdubbeld sinds de dieptepunten, maar heeft een opwaarts potentieel van ongeveer 700% ten opzichte van de all-time highs die in mei 2018 werden bereikt. Het is de moeite waard om op te merken dat de prijs een hoogtepunt bereikte terwijl de markt worstelde met een ernstige Bear Market. Handelaren moeten hier rekening mee houden, want dat is een index van mogelijke decorrelatie met Bitcoin en de rest van de markt.

De prijs zakte met een dubbele bodem op 1400 satoshis en de rebound leidde tot een doorbraak van de langdurige neerwaartse trend. Ook in dit geval ging de verhuizing gepaard met een aanzienlijke volumestijging die het belang ervan bevestigt.

ZRX Wekelijkse Grafiek

Vanuit fundamenteel oogpunt wordt het token verhandeld op alle belangrijke beurzen en heeft het team een ​​solide verbinding met de Crypto-gemeenschap. Daarbovenop, 2019 zag een parabolische groei van de DeFi-omgeving en het token zou een prominente rol kunnen spelen bij de meest veelbelovende crypto's in de volgende bull run.

Hoe kunt u profiteren van deze instellingen?

Afhankelijk van de strategie die u het liefst nastreeft, kunnen verschillende benaderingen winstgevend zijn in de huidige marktomstandigheden.

  • Koop The Dip: Vang elke prijsdaling om tegen betere prijzen te kopen. Wanneer de markt over het algemeen hoger neigt, is het risico/rendement van kopen altijd winstgevender, en kopen in tijden van neergang vergroot de potentiële winsten. Deze strategie vereist aandacht en een snelle reactie op eventuele prijsomkeringen. 
  • Koop The Breakout: Wanneer de marktvolatiliteit afneemt en het onzeker wordt wat de richting van de volgende prijsbeweging zal zijn, is het veilig om te wachten op het doorbreken van de belangrijkste niveaus en dan de munt te kopen.
  • Accumuleren: Deze strategie bestaat uit het periodiek kopen van een of meer specifieke munten. Door de opening van uw positie over meerdere orders te splitsen, heeft u de mogelijkheid om ook tegen een lagere prijs te kopen, uw gemiddelde aankoopkosten te verlagen en de winst te verhogen wanneer de prijs hoger wordt.

Kies de strategie die het beste past bij uw behoefte en verwachtingen van de markt en vergeet nooit de basis toe te passen regels van risicomanagement.

Handel veilig!

DISCLAIMER

Ik ben geen analist of beleggingsadviseur. Alles wat ik op deze site geef, is puur voor begeleiding, informatieve en educatieve doeleinden. U moet onafhankelijk verifiëren alle informatie in mijn bericht. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies of schade veroorzaakt door het vertrouwen op dergelijke informatie. Houd er rekening mee dat het handelen in cryptocurrencies een aanzienlijk risico met zich meebrengt.