Coinrule dashboard geautomatiseerde handelsstrategieën
Geautomatiseerde cryptohandel

Nieuwe prestatieweergave in het dashboard. Hoe gaat het met uw regels?

Er is zojuist een nieuwe langverwachte upgrade uitgebracht, we hebben de Winst- en verliesrapport naar ons dashboard. Het was een broodnodige functie die onze gebruikers de mogelijkheid geeft om de prestaties van elke regel te evalueren.

In afwachting van een van de belangrijkste releases, de Backtest-engine (dat komt in september), gebruikers kunnen nu hun handelsstrategieën testen op de Demo Exchange, zonder hun kapitaal te riskeren, en tegelijkertijd kunnen ze de resultaten van elke regel volgen op Coinrule.

coinrule dashboard voor geautomatiseerde handelsstrategieën

Dat betekent dat we eventuele problemen snel kunnen herkennen en de strategie beter kunnen aanpassen aan de marktomstandigheden.

Hoe berekenen we Winst en Verlies?

Het belangrijkste doel van onze berekening is om te meten hoe effectief de regel is, dus eigenlijk geven de uitgedrukte prestaties aan hoeveel de strategie toevoegt aan de waarde van uw portefeuille.

Om dat te doen, maken we een virtuele momentopname van uw toewijzing bij het starten van de regel. Vervolgens werken we na elke uitgevoerde order de waarde van het nieuwe saldo bij met de waarde die uw portefeuille zou hebben gehad als u de regel niet had uitgevoerd.

Op deze manier betekent een winst van 10% dat Coinrule 10% van de waarde toegevoegd aan uw portemonnee! Onthoud dat uw bezit kan dalen in USD of BTC, en toch kunt u een positieve prijsverandering zien in uw Dashboard, dat betekent dat Coinrule doet het juiste werk door te beschermen tegen verliezen en ook uw rendement te verhogen.

Natuurlijk kan ook andersom gebeuren. Het betekent alleen dat je regel moet worden aangepast of gewijzigd, blijf niet bij een verliezende strategie. Je kunt zoveel geweldige regels maken, waarom verliefd worden op de slechte?

Naast de directe winst- en verliesindicator met betrekking tot elke regel, laten we ook een grafiek zien die aangeeft hoe de prestaties zijn geëvolueerd gedurende de tijd dat deze actief was. Dat biedt de gebruiker nuttige inzichten over wanneer de regel betere winsten opleverde en wanneer deze minder bevredigende resultaten opleverde. Nog een tool om je geautomatiseerde handelsstrategie aan te passen en te verbeteren.

Prestatiegegevens van geautomatiseerde handelsstrategieën. Historische gegevensgrafiek

De zomer is gekomen, maar we plannen geen vakantie! We hebben zoveel nieuwe functies en verbeteringen om de komende weken uit te brengen, houd ons in de gaten!