Coinrule dashboard geautomatiseerde handelsstrategieën
Algoritmische handel Productuitgave

Nieuwe prestatieweergave in het dashboard. Hoe gaat het met uw regels?

Er is zojuist een nieuwe langverwachte upgrade uitgebracht, we hebben de Winst- en verliesrapport naar ons dashboard. Het was een broodnodige functie die onze gebruikers de mogelijkheid geeft om de prestaties van elke regel te evalueren.

In afwachting van een van de belangrijkste releases, de Backtesting-engine (dat komt in september), gebruikers kunnen nu hun handelsstrategieën testen op de Demo Exchange, zonder hun kapitaal te riskeren, en tegelijkertijd kunnen ze de resultaten van elke regel op de Coinrule.

coinrule dashboard voor geautomatiseerde handelsstrategieën

Dat betekent dat we eventuele problemen tijdig kunnen herkennen en de strategie beter kunnen afstemmen op de marktomstandigheden.

Hoe berekenen we winst en verlies?

Het belangrijkste doel van onze berekening is om te meten hoe effectief de regel is, dus in feite geeft de uitgedrukte prestatie aan hoeveel de strategie toevoegt aan de waarde van uw portefeuille.

Om dat te doen, maken we een virtuele momentopname van uw toewijzing bij het starten van de regel. Vervolgens werken we, na elke uitgevoerde order, de waarde van het nieuwe saldo bij met de waarde die uw portefeuille zou hebben gehad als u de regel niet had uitgevoerd.

Op deze manier betekent een winst van 10% dat: Coinrule 10% van de waarde toegevoegd aan uw portemonnee! Onthoud dat uw posities in USD of BTC-termijn kunnen dalen, en toch kunt u een positieve prijsverandering in uw Dashboard zien, wat betekent dat Coinrule doet het juiste werk door te beschermen tegen verliezen en ook om uw rendement te vergroten.

Andersom kan natuurlijk ook gebeuren. Het betekent alleen dat je regel moet worden aangepast of veranderd, blijf niet bij een verliezende strategie. Je kunt zoveel geweldige regels maken, waarom verliefd worden op de slechte?

Naast de directe winst- en verliesindicator met betrekking tot elke regel, laten we ook een grafiek zien die aangeeft hoe de prestaties zijn geëvolueerd gedurende de tijd van activiteit. Dat biedt nuttige inzichten voor de gebruiker over wanneer de regel meer winst opleverde en in plaats daarvan minder bevredigende resultaten opleverde. Een ander hulpmiddel om uw geautomatiseerde handelsstrategie te kunnen aanpassen en verbeteren.

Geautomatiseerde prestatiegegevens voor handelsstrategieën. Historisch gegevensdiagram

De zomer is aangebroken, maar we plannen geen vakantie! We hebben zoveel nieuwe functies en verbeteringen om de komende weken uit te brengen, houd ons in de gaten!