geautomatiseerde handelsstrategie
Algoritmische handel Handel Coinrule Trading Tips

5 tips om (niet alleen) in een stierenmarkt te handelen.

Coinrule stelt u niet alleen in staat om uw geautomatiseerde handelsstrategieën te creëren, maar ook om de kosten van het gebruik van geavanceerde tools voor uw transacties aanzienlijk te verlagen. Dankzij Coinrule u kunt specifieke regels aan uw handelsplan geven en u er gemakkelijk aan houden. Geen emoties of andere vooroordelen die voortkomen uit de veranderende marktomstandigheden zullen uw transacties beïnvloeden!

In dit artikel, hebben we in detail beschreven wat de beste tips zijn om de cyclus te beheren die in april op de cryptomarkt begon. Iedereen wachtte op het einde van de Great Bear-markt, maar de meesten realiseerden zich dat ook handelen in een Bull-markt niet zo eenvoudig is als het lijkt.

Voor elk van de tips zal ik uitleggen hoe Coinrule kan u helpen uw handelservaring te verbeteren.

Koop LAAG, verkoop HOOG

Snel reageren op snelle prijsbewegingen, zowel omhoog als omlaag, kan erg moeilijk zijn en vereist veel tijd voor een scherm dat klaar is om de bestelling te verzenden. Met Coinrule, kunt u een strategie maken om automatisch munten te verkopen of te kopen wanneer de prijs aanzienlijk daalt of stijgt. U hoeft alleen te selecteren wat de parameters zijn waarnaar u op zoek bent en Coinrule zal voor u ruilen.

Coinrule geautomatiseerde handelsstrategie
Neem gedeeltelijke winst op uw bezit wanneer de prijs hoger wordt

Soms zijn cryptocurrencies erg volatiel, waardoor er mooie koop- of verkoopkansen op uw munten kunnen ontstaan. Of het nu gaat om het verzamelen van uw favoriete munten of het nemen van winst op een positie, de beste aanpak is om de strategie te plannen en de bot deze onmiddellijk op de markt te laten uitvoeren.

Kijk naar het grote geheel

met Coinrule, kunt u het tijdsbestek instellen dat beter bij uw handelsstrategie past. U kunt tot eens in de vier weken bestellingen inplannen, zodat u een accumulatiestrategie voor de zeer lange termijn kunt plannen.

koop elke week Bitcoin
Verzamel BTC elke week gedurende een jaar als aan de prijsvoorwaarde is voldaan

Voordat u uw regel start, kunt u definiëren hoe vaak u wilt dat de regel wordt uitgevoerd. Het maximum aantal keren dat de regel kan is 10000, wat betekent dat u uw strategie zorgeloos kunt plannen voor een lange termijn tijdshorizon.

Discipline! Discipline! Discipline!

Nou.. wanneer u uw handelsstrategie het recht geeft REGLEMENT, dit brengt discipline in uw methode en de resultaten zullen aanzienlijk verbeteren.

De grootte van de order is bijvoorbeeld een essentieel onderdeel van uw handelsplan. De grootte van de bestelling heeft een directe invloed op het risico van uw transactie. Soms kunt u in de verleiding komen om het te kopen bedrag te verhogen, omdat uw vertrouwen in de handel groot is. Fout! Overmoed is een van de gevaarlijkste fouten die een handelaar kan maken.

met Coinrule, kunt u de USD-waarde van de bestelling definiëren of het bedrag beperken als een deel van uw beschikbare geld. Als u in dit geval de BTC-portemonnee selecteert en een bepaald percentage instelt om te kopen, berekent het algoritme het bedrag dienovereenkomstig.

Koop de munten bij prijsdalingen
Definieer het percentage van de beschikbare fondsen voor elke transactie

Laat je niet betoveren door zeemeerminnen

Nieuwe munten toevoegen aan uw portefeuille is erg aantrekkelijk. Elke keer dat u een nieuwe munt ontdekt met een hoog potentieel en een ontwrichtend bedrijfsmodel, wilt u die kans grijpen. Helaas weten we dat slechts een klein percentage van cryptocurrencies op de lange termijn overleeft, vooral onder degenen die zich relatief in een eerder stadium bevinden.

Natuurlijk brengt het toevoegen van nieuwe munten aan de portefeuille meer kansen en meer diversificatie, dus het is over het algemeen geen slechte strategie. U moet altijd uw due diligence en onderzoek uitvoeren.
Coinrule stelt u in staat om alleen die munten te verhandelen die u al in uw portemonnee heeft. Op deze manier loop je niet het risico om wat shitcoin te kopen en daar later spijt van te krijgen! U heeft volledige controle over de activa die het algoritme verhandelt.

Wees klaar om je te vervelen, of NIET!

Hoe saaier het voor u is om uw munten te kopen en verkopen, hoe meer u losstaat van uw emoties en dat zal uw winstgevendheid vergroten.

Aan de andere kant zou handelen in het algemeen niet saai moeten zijn! Coinrule voegt het "gezonde" entertainment toe aan uw activiteiten.

cryptocurrencies geautomatiseerde handelsstrategieën
Controleer de prestaties van uw regels in realtime

U kunt altijd nieuwe strategieën testen met onze Demo Exchange en binnenkort met onze Backtesting-tool. U kunt uw strategieën en rendementen delen met onze handelsgemeenschap. We zijn ook van plan om uitdagingen en competitie te introduceren die erop gericht zijn om meer te leren over handelen en je vaardigheden te vergroten!

Blijf op de hoogte en
Handel veilig!