Beheer Stellar XLM sur Poloniex

Surperforme le marché, Commerce sur Poloniex en negociez la piece commodément. Aucun-code vereist.

Bordbord Crypto de Coinrule
En Vedette Sur
Fonctionne met de top 10
populaire veranderingen
militaire rang
Securité en Cryptage
Commentaires des utilisateurs sur l'outil de trading automatique sur Coinrule
"Coinrule Als een machine een machine is die actief is voor handelaren in cryptomunten, is het mogelijk om de handel uit te voeren zonder dat de programmeur een andere codecode heeft.'
Marton

Bouw een crypto-bot op

Coinrule Fournit le plus puissant et le plus gezellige geautomatiseerde handelsrobot. Avec CoinruleU heeft uw debuut gemaakt met een eigen strategie op de basis van XLM en de automatische uitvoering van de verschillende cryptografische veranderingen in Poloniex. Het is If-This-Then-That voor geautomatiseerde handel die winst maakt op de meeste kansen op de markt.

Échangeons onderhoud

Test de uitvoeringen van de regels van de historische données

MONTANT INITIAAL
DURÉE D'INVESTISSEMENT
$1750 .00

Test uw bestelling

Sécurisé XLM op Poloniex

Coinrule antwoorden op de nombreux-categorieën van investeerders en handelaren. Voer een gemakkelijke beoordeling uit van cryptobots die enkele minuten op Poloniex automatiseert. Als u uw bevelhebbers achter u laat, beschermt u uw portefeuille en maakt u de mars zonder enige kans een kans.

Échangeons onderhoud

Creëer uw eigen onderhandelingsstrategie en Poloniex XLM

Tijdens momenten van sterke vluchtigheid tijdens de mars, kunnen bepaalde altcoins een risico lopen op een vluchtige vlucht die uitstekende mogelijkheden biedt. Haal de onderdelen van het onderdompelen en het groeien van de verkoop, u kunt deel uitmaken van de veranderingsprocessen van de uitvoerders van uw opdracht tot assistent van een bot-handelsautomatisme. Exploiteer uw cryptokapitaal n'a jamaisété aussi facile direct!

Échangeons onderhoud

Plan handelssystemen base sur des indicators populaires

U heeft een déjà-verzoek om commentaar te automatiseren van uw onderhandelingsstrategie die u niet kunt toepassen op de competentie van de code? Coinrule Het is gebaseerd op een als-dit-dan-dat-praktijk, we stellen een app conviviale en de nombreux-correlaties voor die u kunt gebruiken om uw première-regime op Poloniex te bepalen.

Het besluit van de robots om de cryptografische verandering door te voerenBasé sur les aanduidingen les plus prometteurs
Pas de code aangevraagdAussi eenvoudige que IFTTT
Leg marchés en beweging vastMaximaliser minder winst

Begin meteen met het automatiseren van nieuwe strategieën

Ontvang gratis signaux de trading, Créez métiers automatiques et gérez votre monnaies pour 30 jou gratis.

Ondersteunde uitwisselingen

We integreren met 12+ van de meest populaire uitwisselingen, waaronder:

Binance Coinbase Kraken Okex Bitpanda